Oppblåsbar eksponering

Opplåsbar eksponering
Gjør en forskjell på eventet med en av våre oppblåsbare løsninger. Med sitt yttertrekk i sublimert stoff har man full frihet til å designe hele flaten i firefargerstrykk – med overlegen effekt som resultat. Disse oppblåsbare produktene krever ingen strøm etter at de er blåst opp, kun ved større temperaturforskjeller mellom natt og dag kan man ha behov for å fylle på luft innimellom.
OPPBLÅSBART TELT  FRA 3 X 3 M TIL 6 X 6 M

Portabilitet på sitt beste! Skap et utendørsrom kjapt og enkelt med dette oppblåsbareteltet. Trykk ønsket logo, eller hvorfor ikke et mønster eller bilde i taket. Velg deretter blant tilbehør som f.eks. vegger og entréportal. Dette produktet kommer garantert til å skille seg ut på eventet. Finnes i størrelser fra 3x3 og opp til 6x6 meter. Hele teltet får plass i en ryggsekk.

SØYLER

En eller flere oppblåsbare søyler, det perfekte supplement til markedsaktiviteter og event. Enkelt å ta med og kjapt å installere. På null komma niks har man ordnet en budbærer som rammer inn eventet.

MÅLPORTALER  3 M | 5 M | 7 M

Her har du det naturlige samlingspunktet. Uansett om det er starten på en konkurranse eller entréen til et event, så kan man være sikker på at det ønskede budskapet kommer frem. Målportalen er det første man ser når man løfter blikket. Allerede på avstand ser man tydelig at målportalen er arrangementets naturlige midtpunkt. Tilgjengelig i 3, 5 og 7 meters bredde.


Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.