Vi jobber for å redusere miljøtrykket vårt!I 2021 er det viktigere enn noen gang å være bevisst på miljøavtrykket som blir lagt igjen, både som privatperson, men også som bedrift.
Vi i Allkopi Netprint jobber aktivt for å redusere avtrykket vårt, og i tillegg jobber våre 14 avdelinger med resirkulering og reduksjon av svinn.


Miljøfyrtårn
Alle avdelingene våre er godkjent som Miljøfyrtårn. Det å være et Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vi synes det er viktig å fremme en grønnere hverdag, og gjennomfører nye tiltak hvert år for en mer miljøvennlig drift og et bedre arbeidsmiljø. For oss er det viktig at avtrykket vi setter fra oss ikke blir for stort.

Våre papirleverandører leverer papir som er godkjent av Stiftelsen Miljømerket i Norge; Miljømerket Svanen. Derfor jobber vi aktivt med å veilede kunder til og velge trykksaker produsert med miljøvennlig papir og materialer.

Papirets fotavtrykk
Vi som er en del av papirindustrien, jobber med å øke bevisstheten rundt papirets fotavtrykk på miljøregnskapet. Det er ikke allmenn kunnskap at det er langt mer miljøvennlig å lese på papir, enn på digitale flater.

“Visste du at: én e-faktura sendt over internett forbruker 242 g CO2 – det er det samme som 15 stk trykkede og utsendte papirfakturaer”.

I Norge er vi langt fremme når det kommer til gjenvinning. Så i tillegg til at papir er behagelig å se på, og godt og bla i – er papir en fornybar ressurs vi kan være stolte av å være glad i.

    Visste du at …
  • Allkopi Netprint er et aktivt medlem av Grønt Punkt og betaler vederlag for emballasjen som benyttes.
  • Vår avdeling på Luhrtoppen 2 er godkjent med lisens som leverandør av trykksaker med Svanemerket, og er ISO 9001:2015 sertifisert.
  • Papirindustrien er også med på å plante mer skog, og de siste 20 årene har Europeisk skog økt med 17 millioner hektar, noe som tilsier 1,5 millioner fotballbaner i året.
Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.


Aktuelt


Ikke gå glipp av siste nytt! Her legger vi ut nye stillinger og deler aktuelle saker.