Stanseriss og kakeformer

Stanseriss og kakeformer
En stanse er en slags pepperkakeform for papir. Det er et byggverk av mange små kniver som konstrueres etter et stanseriss fra designer.

Man kan også benytte stanser som er laget fra før. Hos oss på Allkopi NetPrint har vi flere husstanser som man kan bestille eller laste ned risset til om man finner en som passer. En stanse kan være x-faktoren i designet. Ta en invitasjon for eksempel. Du vil designe et kort som skal sendes ut. Hva med å trykke kortet, konvolutten og personalisere adressen i én og samme operasjon? Sjekk ut vår idéskisse, og lag din egen unike variant! Vi tilbyr blant annet vippetasser, henger, esker og skreddersydde mapper - om det er liten, stor, tykk eller tynn. Vi lager permer etter ditt behov og dine ideer. I tillegg tilbyder vi omslagsmapper med riller, klaffer og slisser til visittkort. Standard format på stanseriss er A4+ som er tilpasset innstikk av A4-ark.

STANSERISS OG KAKEFORMER

Stanseriss og kakeformer

Stanseriss og kakeformer

Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.


Tips og ideer


Hva er egentlig en stanse? Hvilken oppløsning trenger man på store formater? Kanskje lurer du på hvordan man legger et dokument utfallende, eller er usikker på om bildene skal sendes til trykk som CMYK eller RGB? Få svaret her.