Klar for en ny hverdag?
Klar for en ny hverdag?

– Gjør sikkerhetsmerkingen til en del av din profilering!Har Koronaviruset endret våre vaner for all fremtid? – Hvordan benytte erfaringene fra pandemien til å skape et mer solid samfunn med et innarbeidet smittevern som tar bedre vare på både miljøet og menneskene?


Da Korona for alvor tok grep om landet vårt – tok vi samtidig grep for å sikre det. Til vanlig benyttes våre materialer og flater til å spre glade budskap om festivaler, messer og nylanseringer med mer, men etter vinterferien snudde alt brått. Underveis i denne perioden ser vi at våre vaner også endrer seg. Digitale møter har fått et etterlengtet fotfeste og folks intimsone har blitt adskillig større. Vi kan håpe at vi tar med oss det beste fra denne perioden når den endelig er forbi, og vi har begynt å planlegge for en hel rekke nye standarder.For det er nå det er viktig å tenke på neste steg. Hvordan skal skolene og barnehagene sikres med visuelle virkemidler? Er brukerreisen i offentlige bygg endret for all fremtid? Har vi fått en ny sikkerhetsstandard i tillegg til merking av rømningsveier og lignende? Vil digitale møterom trumfe firmareisene? Meget mulig.

Vi har lang erfaring med utsmykning og funksjonell dekor av bygg der folk ferdes. Vi har tatt Koronatrusselen som en utfordring og startet utviklingen av nye løsninger for smittevernsmerking med flere forskjellige fortegn. I barnehager og skoler for eksempel vil det være like viktig å ikke skremme som å holde god hygiene og et godt smittevern. I offentlige bygg blir kanskje avstandsmerking for heis og kø en ny standard. På byggeplassen vil muligens smittevern inngå som en naturlig del av HMS-sikringen og veggen på møterommet får kanskje ny funksjon som merkevarebygger for online møter.

Det denne situasjonen gir oss er muligheten til å se på verden med nye briller. Vi har alltid vært et miljøbevisst firma med gode sertifiseringer, men det måtte et fryktelig virus til før vi virkelig ga våre online møter den plassen de fortjener. Erfaringene har kommet umiddelbart – bedre tid, mindre reiser og utgifter. Smittevernstiltakene like så – sykefraværet faller og årets ventede influensasesong ble rekordkort. Noe av det som var positivt i kjølvannet av Svine-influensaen var det faktum at omgangssyken uteble. Derfor er det god grunn til å implementere smittevern i HMS-håndboken en gang for alle og legge til rette for det.


Smittevern må ikke være gult og sort. Hvorfor ikke gjøre sikkerhetsmerkingen til en del av din profilering? Begrensningene er få og mulighetene mange. Det kan være ballonger på gulvet i barnehagen og stener i vannet på kontoret. Med avtakbar folie kan man skifte budskap etter sesong og dekorere alt fra glassdøren og møtebordet til korridorgulvet og speilet på badet. Våre kreative designere hjelper deg gjerne. Bli med oss i troen på at når alt dette er over vil vi få et enda mer robust samfunn som tar bedre vare på både menneskene og miljøet. Ringvirkningene vil være et mer solid næringsliv med mer tid til det som skaper verdier.


Allkopi Netprint består av 15 avdelinger i Norge. Dette vil si at selv om enkelte avdelinger må stenge helt eller går i full karantene vil vi i denne perioden være godt dekket til å ivareta våre kunder fra andre lokasjoner. Vi har transparente ordre- og samhandlingssystemer som sørger for at det å flytte produksjon og tjenester mellom våre lokasjoner vil gå sømløst.


Vi er godt rustet og har gode planer både for denne utfordrende perioden og for fremtiden. Alt blir bra! Dette klarer vi sammen.Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.

Aktuelt


Ikke gå glipp av siste nytt! Her legger vi ut nye stillinger og deler aktuelle saker.