5 tips til julestemning på kontoret!

Julestemning på kontoret
Klar for julestemning?

5 tips til julestemning på kontoret!Etter et langt år med hjemmekontor, TEAMS-møter og smittevern er det endelig snart tid for en velfortjent juleferie! Nå nærmer tiden seg for julebord, julekampanjer, julegaver, gløgg og pepperkaker seg med stormskritt! I år er første året siden 2019 hvor alle ansatte samles på kontoret før jul, så hvorfor ikke gjøre noe ekstra? Ved å gjøre det lille ekstra på kontoret til jul viser du at du er glad for at dere kan feire førjulstiden sammen, og vil igjen øke arbeidsmoralen, trivselen og den interne merkelojaliteten!

Julekalender på vegg - AkrylHer har du fem tips til produkter du kan dekorere lokalet med og bygge julestemning blant ansatte:

Tips 1: Juletre med eller uten trykk
Hva er det man assosierer mest med jul? Juletrær! Juletrær er flotte virkemidler for å skape rask og effektiv julestemning på kontoret. Våre juletrær er laget av miljøvennlig papp som formskjæres i to deler, som du kan sette sammen til ett tre – veldig enkelt. Juletrærne er originalt formskjært hvite, men det er også muligheter for å få grønt motiv for en mer realistisk effekt!
Juletrærne kan dekoreres med etiketter med ditt uttrykk, lyslenker og andre dekorative juleelementer!

Tips 2: Avtagbar folie med julemotiv
Hvis du trenger juledekor som sitter godt, er kreativt, skiller seg ut, men som også kan brukes senere år - så er avtagbar folie et godt valg! Vår avtagbar folie er et allsidig produkt som passer godt på alt fra vinduer til vegger og blir selvfølgelig trykt med ditt jule-uttrykk!

Tips 3: Snøkrystaller med trykk
Alle ønsker seg en hvit jul, og det er alltid like koselig når snøen daler ned utenfor. Hvorfor ikke ta med den gleden inn på kontoret? Akkurat som med juletrærne kan vår miljøvennlige papp formskjæres til snøkrystaller! Disse er flotte til å henge opp i vinduer rundt om i lokalene, og kan brukes i flere år fremover!

Tips 4: Julehilsen – spesialiserte kort
Etter et langt og krevende år med pandemi som drar med seg et nytt marked, har tiden endelig kommet hvor vi kan dele ord og hilsener med hverandre. En takk for samarbeidet eller en oppmuntring mot året som kommer etter nyttår. Julekort med en julehilsen blir alltid godt tatt imot, og viser hvor mye vi setter pris på hverandre.

Tips 5: Julekalender plate
Nå som alle endelig kan samles på kontoret igjen, er det ikke hyggelig om man kan ta jula helt ut? En julekalender med for eksempel forskjellige aktiviteter er med på å bygge samhold og øker den interne merkelojaliteten. Vi kan lage en julekalender plate med 24 luker på både akryl, eller som plakat – med ditt uttrykk selvfølgelig!


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.

Aktuelt


Ikke gå glipp av siste nytt! Her legger vi ut nye stillinger og deler aktuelle saker.