Profildesign: Fiks ferdig folie!
FIKS FERDIG FOLIE!

Profildesign er når designeren tegner utenfor arket og videre opp på veggen! Dekor av kontorlandskap og offentlige rom skaper trivsel, trygghet og svært synlig profilering.

Våre profildesignere er både kreative og kompetente på materialer. Det betyr at du kan være trygg på at riktig uttrykk på riktig materiale, kommer på riktig sted hos deg. Sjekk ut noen av våre folie-templates i denne brosjyren, de kan bestilles slik de står eller tilpasses, enten med logo eller annet design.

UNIVERSELL UTFORMING

Vi har et regelverk å forholde oss til når det kommer til utsmykning av offentlige rom. Dette er ment for å ivareta alles trygghet og tilgjengelighet. Dette er en gyllen anledning til å foliere og profilere kontorlokalene. Våre designere er spesialister på profildesign og skaper flotte løsninger som både følger deres profil og de universielle rettningslinjene for utforming.

GLASSFELT

Glassfelt i inngangsparti og kommunikasjonsvei der det kan være fare for sammenstøt, skal være kontrastmerket med glassmarkør som er synlig fra begge sider og i to høyder, med senter 0,9 m og 1,5 m over gulvet. Mønsteret i glassmarkøren i døren skal være forskjellig fra glassmarkøren i nærliggende glassfelt.

Sørg for å følge minstekravene til foliering av glass! – Markør må være tilpasset standard høyde på voksen og standard høyde på barn og rullestolbruker.

Glassfelt Folie

Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.


Tips og ideer


Hva er egentlig en stanse? Hvilken oppløsning trenger man på store formater? Kanskje lurer du på hvordan man legger et dokument utfallende, eller er usikker på om bildene skal sendes til trykk som CMYK eller RGB? Få svaret her.