Vi er i media

Allkopi NetPrint i Sign & Print
Allkopi NetPrint i Sign & Print

Vi er med i vårens Sign & Print i forbindelse med vår lokale storsatsing. Mye har skjedd i grafisk bransje de siste årene og våre trykte flater dekker nå alt fra omslag og innmat til resepsjonsvegger, biler og mer. I denne tiden har omstilling vært viktig for Allkopi NetPrint og vi ser at tilgangen på spennende løsninger gjør at ordrene har gått fra store offset-jobber til kreative og hyppige digitaljobber i mindre opplag. I dette kjølvannet kommer kundens behov for rask levering på banen mer enn noen gang. Derfor har vi valgt å styrke våre lokale avdelinger betraktelig.

Vi ønsker å være der kunden er og levere kortreist. Ambisjonen er en raskere og mer fleksibel produksjon, reduserte kostnader, samt et utvidet hensyn til våre miljømål. Vi fremhever at vi ønsker å være en foretrukket tjenesteleverandør for vår kunder gjennom hele den grafiske prosessen både på tradisjonelle flater men også de nye som kommer med tiden.

 
Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.


Tips og ideer


Hva er egentlig en stanse? Hvilken oppløsning trenger man på store formater? Kanskje lurer du på hvordan man legger et dokument utfallende, eller er usikker på om bildene skal sendes til trykk som CMYK eller RGB? Få svaret her.