Kataloger

Produktkatalog
Vi har kunder fra alle typer bransjer og bedrifter, enten det er bevisste designere som vet nøyaktig hva de er ute etter, store organisasjoner som trenger skreddersydde løsninger eller arkitekter som stikker innom for byggtegninger. Kanskje er det snekkeren som trenger profilering på bilen eller privatkunder som henger minner på veggen?


PRODUKTKATALOG

Vi i Allkopi Netprint tilbyr produkter og tjenester innenfor design og print, dekor og profilering, bygg og banner, messe og display. La deg inspirere av våre produkter!

Dekor og profilering

HAR DU MØTT VEGGEN?

Vi leverer ditt budskap på alle flater. – Men hva er egentlig en flate? Digitale flater hører vi om dagen lang, men la oss ikke glemme alle de andre. Veggen, skapdørene, bilen, gulvene – til og med taket skriker etter oppmerksomhet. Vi slår et slag for å gi de det – oppmerksomhet til flatene nå!

LED Lyskasser

DISPLAY OG MESSELØSNINGER

Visste du at vi kan hjelpe deg med profileringsartikler også? Vi ønsker å være din første og eneste kontakt når du skal på messe eller event. Vi gjør alt fra å skisse ut de første strekene til å sørge for at ditt uttrykk blir synlig på alle flater - uansett om det er på vannflasker, skjorter og penner, eller messevegger, brosjyrer og visittkort.

Foto-helsehefte

SNAKK TIL SANSENE

Lokk frem gode minner med bilder som snakker til sansene. Vi har gjort det enkelt å skape rom til å trives i, bare velg motiv og materiale - så er det straks klart til å montere.

Byggweb Capture

PRODUKTER FOR ENTREPRENØRER

Allkopi NetPrint har en sentral rolle på byggeplassen som leverandør av alt fra HMS-skilt og byggtegninger til prosjektverktøy som Byggnett og Byggeweb Prosjekt. Vår årelange erfaring med denne bransjen gjør oss til en trygg og solid samarbeidspartner når bygg reises og kontorene fylles med folk.

Skilt

TYDELIG PROFILERING OG GJENKJENNELSE

Er skiltet på din fasade synlig, gjenkjennelig i forhold til dine konkurrenter? Et fasadeskilt er butikkens eller virksomhetens ansikt utad. Det er viktig å ha en tydelig profilering som bidrar til å øke kundens gjenkjennelse, og framstå som en solid aktør og en trygg bedrift.

Kart

HVOR DRØMMER DU DEG TIL?

Vi er godkjent leverandør for Kartverket og leverer i tillegg navigasjonskart over sjø og land, sjøkart for Svalbard, havne- og kystkart for hele landet i tillegg til oversjøkart og georefererte satelittfoto.

DEKOR OG FOLIE

Profildesign er når designeren tegner utenfor arket og videre opp på veggen! Dekor av kontorlandskap og offentlige rom skaper trivsel, trygghet og svært synlig profilering.KALENDER FOR 2022?

Hvilken dag er det i dag? Er det fredag? Ta en titt i vårt kalenderhefte. Kanskje noe faller i smak?
Industrimerking

BYGGNET ACCESS & BYGGNET SUBSCRIBE

Byggnet Access gir deg kontroll over informasjonsflyten i ditt prosjekt på en enkel og oversiktlig måte. Med Byggnet Access kan du enkelt samle alle tegninger, protokoller og dokumenter. Byggnet Subscribe automatiserer prosjektets distribusjon og gjør det enkelt å administrere informasjonsflyten til kolleger, konsulenter, underleverandører osv.
SIKKER SAMMEN - SE VÅRE SIKKERHETSPRODUKTER

Minn kunder og kollegaer på å holde sikkerhetssonene. Vi har gjort klare endel sikkerhetsprodukter du kan bestille på alle avdelinger. Merking for gulv, plakater og etiketter til Antibac-stasjonen mm. Vi kan naturligvis tilpasse til det du trenger. Trenger du gatebukk? Vi har dette også.
TRYGGE BEDRIFTER - FORSIKTIG ÅPNER VI SAMFUNNET IGJEN

Forsiktig åpner vi opp samfunnet igjen og en gryende optimisme titter frem sammen med vårsola. Alle er litt ekstra forsiktig og det er bra. Vi håper næringslivet får en god og trygg oppstart og hjelper deg med sikkerhetsmerking som både tar vare på mennesker og merkevaren din. Ta kontakt med din lokale avdeling og lykke til med den nye hverdagen!
GJØR SIKKERHETSMERKINGEN TIL EN DEL AV DIN PROFILERING!

Smittevern må ikke være gult og sort. Hvorfor ikke gjøre sikkerhetsmerkingen til en del av din profilering? Begrensningene er få og mulighetene mange. Det kan være ballonger på gulvet i barnehagen og stener i vannet på kontoret. Med avtakbar folie kan man skifte budskap etter sesong og dekorere alt fra glassdøren og møtebordet til korridorgulvet og speilet på badet. Våre kreative designere hjelper deg gjerne. Bli med oss i troen på at når alt dette er over vil vi få et enda mer robust samfunn som tar bedre vare på både menneskene og miljøet. Ringvirkningene vil være et mer solid næringsliv med mer tid til det som skaper verdier.
COALA COVERSAFE!

Coala Coversafe er ideell for å forhindre vekst og spredning av virus og bakterier fra kontaktflater i butikker, kontorer, konferanserom, offentlige rom, hoteller, restauranter, sykehus, sykehjem, busser og tog. Egnet til benkeplater, bord, glassberøringsskjerm, dørplater, dørhåndtak, brytere, rekkverk og annet utstyr. Scroll ned for å se våre produktfilmer.
LES MER OM UNIVERSELL UTFORMING - SKILT OG FOLIERING

I dag er bevegelsesmønsteret vårt i stadig endring og det stilles høye krav til kommunikasjon i de rommene vi beveger oss i. Derfor er våre designere kurset i universell utforming. Våre leveranser skal ettergå regelverket, våre løsninger og design skal være forankret i UU sine ledelinjer og definisjoner.
Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.


Tips og ideer


Hva er egentlig en stanse? Hvilken oppløsning trenger man på store formater? Kanskje lurer du på hvordan man legger et dokument utfallende, eller er usikker på om bildene skal sendes til trykk som CMYK eller RGB? Få svaret her.