Info vdr. Korona
Vi er godt rustet og tar ansvar

Vi ønsker å informere alle våre kunder og samarbeidspartnere om at vi er godt rustet til å sørge for at våre tjenester kommer ut selv om vi tilpasser driften etter myndighetenes anbefalinger.

Allkopi Netprint består av 16 avdelinger i Norge. Dette vil si at selv om enkelte avdelinger må stenge helt eller går i full karantene vil vi være godt dekket til å ivareta våre kunder fra andre lokasjoner. Vi har transparente ordre- og samhandlingssystemer som sørger for at det å flytte produksjon og tjenester mellom våre lokasjoner vil gå sømløst. Vi vil hele tiden tilpasse drift etter dekning og nedetid i forbindelse med utbruddets demografi i tett samråd med våre medarbeidere og myndighetenes anbefalinger. Dette gjør vi for å forsikre oss om at vi står støtt i hele perioden og kommer ut like hele på andre siden.

I tillegg til anbefalingene fra myndighetene har vi innført andre tiltak på alle lokasjoner. Alle arbeidsstasjoner, benkeplater og bord rengjøres nå minimum tre ganger pr. dag. Alle møter organiseres online og all selskapsrelatert reise stanses innenlands. Alle i styringsposisjoner samt medarbeidere som har mulighet til det benytter hjemmekontor. I tillegg oppfordrer vi kunder til å sende oss filer digitalt og ikke via minnepinne. Vi har stort sett god plass på våre avdelinger og holder minimum én meter avstand til kollegaer og kunder, der vi ikke har dette vil andre løsninger være tilgjengelige og tydelig informert om og plakater om smittevern, hygiene og håndhilsing er satt opp på alle lokasjoner.

Vi er godt rustet og har gode planer både for denne utfordrende perioden og for fremtiden. Dette klarer vi sammen.


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.

Aktuelt


Ikke gå glipp av siste nytt! Her legger vi ut nye stillinger og deler aktuelle saker.