Stansing, lakk og effekter

Stansing, lakk og effekter
Stansing, spotlakk og preging blir fort x-faktoren i designet. Design med alle muligheter og lag unike trykksaker som skiller seg ut. En stanse er en slags pepperkakeform for papir. Det er et byggverk av mange små kniver som konstrueres etter et stanseriss fra designer. Vi leverer også preging og spotlakk basert på riss. Hos oss på Allkopi NetPrint har vi flere hus-stanser som man kan bestille eller laste ned risset til om man finner en som passer.
 • Spotlakk
  Spotlakk fremhever elementer på trykksakene og gir et eksklusivt preg. Du kan bruke spotlakk på hele sider, som mønster eller bare på et bilde eller en logo for å skape et unikt blikkfang.
 • Stansing
  Når din trykksak skal ha en spesiell form, benytter vi oss av stansing. Utstansing skaper trykksaker som blir lagt merke til. Bare fantasien setter grenser.
 • Preging
  Er en forhøyning eller senkning som gir en tredimensjonal effekt i papiret. Preg uten trykkfarge der kun papiret er hevet, kalles blindpreg.
 • Spotfarge
  En spotfarge er en spesiell ferdigblandet trykkfarge som brukes i stedet for eller i tillegg til prosessfarger (CMYK), og som krever en egen trykkplate i trykkpressen.
 • Foliering
  Vi tilbyr ulike metallfarger som gull, sølv, bronse og aluminium samt mange ulike farger. Om du vil ha en trykksak av høyeste klasse, kan vi tilby folietrykk i kombinasjon med preg.
 • PP-folie
  Ved å PP-foliere papiroverflaten vil man få en glanset alternativ matt overflate med høyere slitestyrke. PP-folie vil gi trykksaken et eksklusivt preg og er spesielt velegnet til omslag til magasiner, kataloger og omslagsmapper mm.


Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.