Plakater

Plakater
Noen ganger må man si det høyt og tydelig – da er plakaten ditt beste verktøy. Spre raske budskap på store formater og skap inntrykk som fester seg.

Plakatene er der folk ferdes – enten det er på en bussholdeplass eller i en butikk så har du begrenset med eksponeringstid. Dette er formater som ikke skal gå rundt grøten – men være rett på sak umiddelbart. Test selv: Hvor mye får du med deg på tre sekunder?

Her er det viktig at design og budskap snakker samme språk – slik at mottakeren kan bruke flere sanser når de møter plakaten på gaten. Vi har ikke plakater med lyd og lukt, men vi har det meste annet – i tillegg har vi designere og trykkmaskiner som gjør din plakat helt spesiell og synlig. Ta kontakt med oss for å snakke om mulighetene.

Allkopi NetPrint 24/7 kan du bestille de fleste standardformater døgnet rundt og hente kostnadsfritt hos din lokale avdeling med Click&Collect.


PLAKATER

Velg mellom standard 190 g plakat, flyttbar syntetisk plakat eller utendørs plakat som tåler regn og vind.

Plakater


2-STAND

Søylen består av en fot, en kjerne og en hylse. 2-stand kan plasseres overalt uten å risikere å velte. Du kan også kun bestille hylsen til å dekke alarmsøyler ol.

2-stand


GATEBUKK

Med logofelt i hvit. For innendørs og utendørs bruk. Salgs/visningsbukk for meglere. Lett utskiftbar ramme og LED-lys.

Gatebukk


Plakater
Plakat
Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space