Plakater

Plakater
Noen ganger må man si det høyt og tydelig – da er plakaten ditt beste verktøy. Spre raske budskap på store formater og skap inntrykk som fester seg.

Plakatene er der folk ferdes – enten det er på en bussholdeplass eller i en butikk så har du begrenset med eksponeringstid. Dette er formater som ikke skal gå rundt grøten – men være rett på sak umiddelbart. Test selv: Hvor mye får du med deg på tre sekunder?

Her er det viktig at design og budskap snakker samme språk – slik at mottakeren kan bruke flere sanser når de møter plakaten på gaten. Vi har ikke plakater med lyd og lukt, men vi har det meste annet – i tillegg har vi designere og trykkmaskiner som gjør din plakat helt spesiell og synlig. Ta kontakt med oss for å snakke om mulighetene.

Allkopi NetPrint 24/7 kan du bestille de fleste standardformater døgnet rundt og hente kostnadsfritt hos din lokale avdeling med Click&Collect.


PLAKATER

Velg mellom standard 190 g plakat, flyttbar syntetisk plakat eller utendørs plakat som tåler regn og vind.

Plakater


2-STAND

Søylen består av en fot, en kjerne og en hylse. 2-stand kan plasseres overalt uten å risikere å velte. Du kan også kun bestille hylsen til å dekke alarmsøyler ol.

2-stand


GATEBUKK

Med logofelt i hvit. For innendørs og utendørs bruk. Salgs/visningsbukk for meglere. Lett utskiftbar ramme og LED-lys.

Gatebukk


Plakater
Plakat
Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.