Kart

Kart
Allkopi Netprint tilbyr prydkart i målestokken 1:50 000 over de flotteste områdene Norge har å by på. Dette er kart som ellers ville vært velegnet som turkart i skog og fjell, men disse er trykt på et finere papir og er ment for å henges på veggen!

Prydkartene er satt opp med korrekte merknader og trykkes på eksklusivt høykvalitetspapir. Målestokk 1:50 000 betyr at 1 cm på kartet du mottar er lik 50 000 cm (eller 500 m) i terrenget.

Vi er godkjent POD (print-on-demand) leverandør av Kartverket, både for sjø- og landkart. Kartene er produsert i størrelse 70x100 cm i et vann- og rivefast materiale (tyvek) med tanke på værbestandighet og røff behandling. Vi trykker også kart på masse spennende medier som metallplater, akryl, lydplater, kapa og tapet mm.

Finner du ikke ditt favorittområde kan du bestille dette fra din lokale avdeling, da kan du trykke kartet ditt på alt fra akryl- og aluminiumsplater til lerret eller tapet – med deg selv som verdens midtpunkt! Vi er godkjent leverandør for Kartverket og leverer i tillegg navigasjonskart over sjø- og land, sjøkart for Svalbard, havne- og kystkartfor hele landet i tillegg til oversjøkartog georefererte satelittfoto.
TURKART

Kartene lages som standard i størrelse A0 og 70x100 cm og kommer brettet i en mappe. Produseres på enten 160 g papir eller vann- og rivefast 70 micron Tyvek.

Turkart


KART SOM DEKOR

Vi trykker kart på masse spennende medier som metallplater, akryl, lydplater, kapa, tapet mm. i alle størrelser og formater tilpasset ditt spesifikke behov.

Kart som dekorKart
Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space