Kart
Vi leverer kart over områder som er viktig for deg! Vi produserer kart til sjø og land som kan rammes inn, trykkes på kule materialer, folieres og tapetseres. Vi er godkjent POD-leverandør for Kartverket og leverer i tillegg navigasjonskart over sjø- og land, sjøkart for Svalbard, havne- og kystkart for hele landet, samt oversjøkart og georefererte satelittfoto.

Finner du ikke ditt favorittområde kan du bestille dette fra din lokale avdeling, da kan du trykke kartet ditt på alt fra akryl- og aluminiumsplater til lerret eller tapet – med deg selv som verdens midtpunkt!TURKART

Vi er godkjent POD (print-on-demand) leverandør av Kartverket, både for sjø- og landkart. Kartene er produsert i størrelse 70x100 cm i et vann- og rivefast materiale (tyvek) med tanke på værbestandighet og røff behandling. Vi trykker også kart på masse spennende medier som metallplater, akryl, lydplater, kapa og tapet mm.

Turkart


KART SOM DEKOR

Allkopi Netprint tilbyr prydkart i målestokken 1:50 000 over de flotteste områdene Norge har å by på. Dette er kart som ellers ville vært velegnet som turkart i skog og fjell, men disse er trykt på et finere papir og er ment for å henges på veggen! Prydkartene er satt opp med korrekte merknader og trykkes på eksklusivt høykvalitetspapir.

Målestokk 1:50 000 betyr at 1 cm på kartet du mottar er lik 50 000 cm (eller 500 m) i terrenget. Vi trykker kart på masse spennende medier som metallplater, akryl, lydplater, kapa, tapet mm. i alle størrelser og formater tilpasset ditt spesifikke behov.

Kart som dekor


LEVERANDØR FOR KARTVERKET

Vi er godkjent leverandør for Kartverket og leverer i tillegg Print On Demand-kart over sjø og land, sjøkart for Svalbard, havne- og kystkart for hele landet, samt oversjøkart og georefererte satelittfoto.

NYE FYLKESKART MED KOMMUNEGRENSER

Vi har de nye kartene, ta kontakt med din lokale avdeling og oppdater fylkeskart og kommunegrenser i dag.

Kompasskurs med Tom fra 71 Grader Nord

LAG KART MED DET DU SYNES ER VIKTIG

Utsnittet bestemmer du selv, og vi leverer kartet trykket på alt fra papir og Tyvec til tapet, lerret, aluminiums- og akrylplater. Allkopi NetPrint er godkjent POD leverandør for både sjø- og landkart.


Standard landkart leveres i 70 x 100 cm
Standard sjøkart leveres i A0
Lag ditt eget turkart med målestokk
Lag ditt eget sjøkart med målestokk
Lag ditt eget kart basert på våre kartdata
Lag ditt eget kart kombinert med egne bilder
Dekorative historiske kart
Lag ditt eget kart med ortofoto (flyfoto)
Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.