Foliering innendørs

Foliering innendørs
Innenfor foliering leverer vi en stor spennvidde av produkter. Fra elegante varianter for kontorløsninger til kraftfulle løsninger for fasader og utvendig bruk. Vi har både designere og montører og skaper visuelle og funksjonelle man trives i.


HELDEKKENDE FOLIE

Printes på hvit selvklebende folie. Heldekkende folie egner seg til dekor av vegger hvor det ønskes et glatt og klart motiv til et varig bruk. Folien kan leveres med en laminert fremside som beskytter mot slitasje ved rengjøring.

GLASSKLAR FOLIE

Er en folie som forvandler glassflater til «levende lerret». Glassflaten dekkes helt av en transparent folie som er delvis eller helt dekket av et motiv. Med glassklar folie kan man justere grad av innsyn med ønsket gjennomsiktighet i deler av bildet. Folien er miljøvennlig da den ikke inneholder PVC materialer.

FROSTET FOLIE

Skjermer mot innsyn og kan leveres heldekkende, skåret ut i hele flater og i mønstre. Det er også mulig å printe på frostet folie. Passer god til flater som vil beholde lyset til tross for skjerming.Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.