Aluminium

MøllerBil
Bilder på aluminium gir et røft og moderne uttrykk. Dette gir favorittbildene dine skarpe og flotte farger.

Trykkes på hvit, blank eller børstet aluminium. Aluminium passer til alle typer bilder enten det er farge eller sort/hvitt. Platen består av en kompositt-kjerne med en tynn plate av børstet/hvitlakkert aluminium. Dette gjør platen lettere og stivere enn plater av 100% aluminium og den kan derfor formskjæres.


BØRSTET ALUMINIUM

Passer til motiver i sort hvit og til sterke farger. Den børstede strukturen i platen gjør at de lyse partiene i motivet får en spesiell effekt. Utrykket er moderne og industriell stil.

SANDWICH

Består av to tynne aluminiumsplater på hver side av en skummet kjerne. Platen er lett og har en fin hvit og nie glanset overflate. Sandwich passer til alle type motiver.

GRÅ ALUMINIUM

Passer til sort hvit bilder og til sterke farger. Har en helt epesiell effekt.

NATURFARGET ALUMINIUM

Bildene trykkes rett på en plate med en naturfarget aluminiumsoverflate. Naturfarget aluminium gir best resultat på sort/hvitt-bilder med sterke kontraster. Aluminiumen vil bli blank eller metallisk i hvite felter i bildet og matt der det er farge. Platen er 3 mm tykk med lakkert naturfarget forside og børstet bakside. Vær oppmerksom på at den sorte komposittkjernen er synlig fra siden. Produktet er på grunn av sin sandwich- konstruksjon lettere og stivere enn homogene aluminiums-plater.

HVIT ALUMINIUM

Hvit aluminium passer til alle typer bilder, farge og sort/hvitt og vi trykker derfor dette som standard. Platen består av en kompositt-kjerne med en tynn plate av hvitlakkert aluminium på ene siden og vanlig naturfarget aluminium på den andre siden Sandwich- konstruksjonen lettere og stivere enn homogene aluminiums-plater. Platen er 3 mm tykk med hvitlakkert forside og naturfarget bakside. Vær oppmerksom på at den sorte komposittkjernen er synlig fra siden. Produktet er på grunn av sin sandwich-konstruksjon lettere og stivere enn homogene aluminiums-plater.

Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.