Byggnet

Byggweb Capture
Byggnet Access er et online prosjekthotell for byggebransjen, som gir brukerne en solid plattform å samarbeide på. Systemet gjør det lett å finne siste versjon av byggtegninger og dokumenter med full historikk over hvem som har sett og gjort hva. Byggnet sørger for god flyt i prosjektet ettersom brukerne alltid er oppdatert og kan snakke sammen uansett hvor de er.


BYGGNET ARKIV

Lar prosjektet ligge som et digitalt arkiv på Byggnet-plattformen etter avsluttet prosjekt. Tilgangen begrenses til maksimalt 5 dedikerte deltagere.

Byggnet Arkiv


BYGGNET SUBSCRIBE

Fordeling av filer i trykt eller digital form. Funksjoner til å opprette og automatisere prosessen med distribusjon under prosjektets mange faser.

Byggnet Subscribe


BYGGNET IPAD-APP

Filer og informasjon tilgjengelig på din iPad. Vis filer og mappestruktur som du deltar i direkte via appen eller eksporter filer til andre apper. Kontakt med andre deltagere.

App

Enkelt å ta i bruk

Byggnet Access har et intuitivt og enkelt bruker-grensesnitt med mappestruktur som man kjenner igjen fra Windows.

Fleksibel mappestruktur

Mappestrukturen er fri og kan bygges opp etter ønske og behov. Her er Allkopi NetPrints medarbeidere behjelpelige med å sette opp forslag. Det er også meget enkelt å legge til, eller flytte mapper på et senere tidspunkt i prosjektet.

Historikk

Alle hendelser i Byggnet Access logges slik at det aldri vil være noen tvil om hvem som har lastet opp, lastet ned eller åpnet og lest et dokument.

Varslingstjeneste

Det kan settes opp daglige varsler pr e-post om alle siste døgns hendelser i Byggnet Access. Denne er meget utfyllende slik at man enkelt ser hvem som for eksempel har lastet opp en tegning.

Versjonskontroll

Byggnet Access håndterer automatisk revisjoner av tegninger og dokumenter. Man velger ved prosjektets start om man ønsker nummerisk eller alfabetisk revisjonshåndtering.

Viewer

Byggnet Access har en innebygget Viewer som gir alle deltakere i prosjektet mulighet til å se på blant annet PLT, DWG og DWF tegninger uten å måtte ha for eksempel AutoCad.

Bestilling av tegninger

I Byggnet Access sin printbestiller kan man enkelt bestille tegninger påført nødvendige referanser og bestillingsnummer.

Søkefunksjoner

Byggnet Access har innebygget søkefunksjon hvor man kan søke på brukere, filenavn, tegningsnummer osv. både inne i prosjektet og fra forsiden.

Support

Telefon: 03218
E-post: support@allkopibygg.net

Utbredt bruk

Byggnet Access brukes i dag av en rekke store aktører innen bygg og anleggsbransjen. Blant annet Vedal Entreprenør, Statsbygg, Skanska, AF Gruppen, Bundebygg, Constructa, JM Norge, IKEA og DnB NOR.

Backup-rutiner

Det tas kontinuerlig backup av systemet som oppbevares fraskilt fra serverparkens lokaler i brannsikre og låste skap. Inkrementell backup tas daglig. Fullstendig backup tas en gang per uke.

Byggnet Arkiv

Byggnet Arkiv lar prosjektet ligge som et digitalt arkiv på Byggnet plattformen etter avsluttet prosjekt. Tilgangen begrenses til maksimalt 5 dedikerte deltakere.

Byggnet iPad app

Byggnets iPad app gjør filer og informasjon fra Byggnet Access tilgjengelige på din iPad, og gir deg mulighet til å ha kontakt med andre deltagere.

Byggnet Subscribe

Fordeling av filer i trykt eller digital form. Funksjoner til å opprette og automatisere prosessen med distribusjon under prosjektets mange faser.

Byggnet Verify-applikasjon

Byggnet Verify er en dokumentkontroll applikasjon. Byggnet Verify kontrollerer om det er nyeste versjon av tegninger som er på byggeplass/kontor.

Byggnet Secure

Byggnet Secure er et klientbasert program (installasjon) for å kontrollere spredningen av tegninger på byggeplassen.


Byggnet
Kontakt Allkopi Netprint

Lurer du på noe?

Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! This is just to create space


Kundecaser


Usikker på hva du og bedriften din trenger?
La deg inspirere av våre kundecaser.