Utsmykningsdesign

Skap en spennende arbeidsplass!

Identitet og profil blir stadig viktigere for å nå frem til flere kunder i en hektisk hverdag. Vis hvem du er i dine lokaler – på vegger, på gulv eller på vinduer inne og ute.

Gjennom visuell kommunikasjon skapes og formes inntrykket av din bedrift og du bygger image. Synlighet skaper tilhørighet og lojalitet!

“Lyse, åpne og ryddige rom. Estetisk gjennomtenkte steder øker velværet, skaper trivsel og gode fellesskap. Det er en sammenheng mellom folks humør og vurdering av rommet de oppholder seg i. Vi får et mer positivt inntrykk av andre mennesker i et rom vi synes er pent.”

Klassisk studie utført av Maslow og Mintz (1954).

Allkopi har en stor og solid kundebase og vi har utført utallige store og små utsmykningsoppdrag. At vi er landsdekkende gjør at vi kan ha en personlig kontakt for å hjelpe våre kunder med deres behov lokalt. Det har vist seg gang på gang at befaringer og personlig kundekontakt gir det beste resultatet og de beste løsningene. Når vi kommer til deg har vi gode ideer, fagkunnskap, verdifulle erfaringer, materialkunnskap og monteringsekspertise med oss i sekken. Da kan du være trygg på at riktig uttrykk på riktig materiale kommer på riktig sted hos deg.

«Vi fikk god hjelp ved bestilling med veiledning, befaring og gode råd. Prosessen var rask og prisen tilfredsstillende. Vi bestilte også montering og dette ble utført på kort tid uten problemer. Vi kan gjerne tenke oss flere løsninger som denne. Takk for et godt samarbeid.»

Linda, Fornebuklinikken

«Lokalene våre har skyer som tema på alt fra møbler, puter, tapeter og ikke minst vårt møterom. Vi kan trygt si at dette er unikt og gir besøkende en herlig start på møtet. Vår interiørdesigner hadde kontakten med Allkopi og sammen fant vi den unike finishen som gjør at det føles ut som å sitte inne i et fly midt inne i skyen – på vei til neste destinasjon. Hele prosessen fra bestilling til gjennomføring på plassen og oppfølgingen etterpå var meget bra. Tilpasning på stedet og uvante utfordringer med tykt materiale på buede vegger gjorde sitt til at montørene hos Allkopi også fikk noen herlige utfordringer.»

Hans Christian, SuperOffice

Se vår brosjyre her (link til ePapir). Kontakt oss gjerne for mer informasjon på telefon 03218.

Allkopi AS
Hans Møller Gasmanns vei 9
0598 Oslo

Nyhetsbrev

Motta nyheter og gode tilbud på e-post
gjennom vår eDM- tjeneste.