Bygg og Anlegg

Vi leverer alt av byggetegninger, skilt, byggeplassgjerder, bannere, fasadebilder og hjelper deg med utsmykning av de ferdige lokalene

Allkopi har helt siden oppstarten i 1957 levert arkitekt- og byggetegninger til bygg- og anleggsbransjen. Bransjen har slik sett en spesiell plass i Allkopis hjerte, og er også i dag en av de viktigste bransjene for oss.

Vår maskinpark kan levere alt av tegninger i førsteklasses kvalitet i alle størrelser fra A4 til A0. De fleste bestillingene vi mottar blir sendt oss via nett og er levert til kunde innen 24 timer.

Mange sitter på store mengder papirbaserte konstruksjonstegninger. Det er svært tidkrevende og kostbart å gjøre selv små endringer. Allkopi kan digitalisere og vektorisere papirtegninger slik at forandringer kan foretas direkte i DAK-systemer.  Lagring blir dermed enkelt og tar minimalt med plass. Digitaliseringen kan gjøres på ulike nivåer. Originaler kan skannes og lagres som bilder (og eventuelt tilføyes en søkbar indeks for rask gjenfinning), eller til og med gjøres redigerbare.

Vi har også løsninger for effektiv dokumentbehandling og prosjektstyring, les mer her (link til Byggnet Access).

Vi leverer alt av byggetegninger, skilt, byggeplassgjerder, bannere, fasadebilder og hjelper deg med utsmykning av de ferdige lokalene. Allkopi også har profesjonelle designere som hjelper deg med oppsett av alt fra et enkelt visittkort til en hel firmaprofil og tilrettelegging av filer.

Allkopi leverer storformat i alle mulige størrelser. Trenger du å formidle et budskap utendørs eller innendørs? Ingen formater er for små, ingen er for store. Vi leverer for eksempel:

  • Byggeplass skilt (Størrelse 1-1.000 kvm.)
  • Fasadebilde (Størrelse 1-1.000 kvm.)
  • Bannere (Størrelse 1-50 kvm.)
  • Messedekor (Størrelse 1-50 kvm.)
  • Flagg i alle størrelser og formater

Vår standard er perforert PVC eller vanlig PVC til utvendig/innvendig bruk. Perforert PVC brukes ofte i forbindelse med byggeplass- og fasadebilder, da denne
duken gir luftgjennomstrømning på ca. 60 %.

Mange av våre kunder har høye krav til ulike sertifiseringen hos sine leverandører. Vi oppfyller disse kravene, og er stolte av å være både Miljøfyrtårn og Svanemerket. Vi har også sertifikater fra Achilles JQS, StatBank og TransQ samt at vi er ISO 9000:2008 sertifisert.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på telefon 03218.

Allkopi AS
Luhrtoppen 2
1470 Lørenskog

Nyhetsbrev

Motta nyheter og gode tilbud på e-post
gjennom vår eDM- tjeneste.